За компания ASTRA


 

 


Благодарение на ASTRA получавате не само любимите си телевизионни и радио канали с цифрово качество, но и канали с висока резолюция (HDTV). В световен план, ASTRA предава повече от 7300 телевизионни и радио канали и 2200 HD канали, от които можете да избирате. С помощта на сателитна чиния можете също да получите достъп и до широколентов интернет.

 

SES ASTRA е водещата DTH (директно-до-дома) сателитна платформа в Европа. Сателитната флотилия на компания към момента се състои от 17 спътника. Тя доставя услуги на над 156 милиона европейски домакинства и излъчва повече от 2100 телевизионни и радио канали и над 420 HD канала. SES ASTRA доставя и сателитно базирани мултимедийни, интернет и други телекомуникационни услуги на предприемачи, правителства и техните агенции.

 

С повече от 420 канала с висока резолюция (HD), ASTRA представлява най-важната HDTV платформа за водещите европейски телевизии. Орбиталните позиции на SES ASTRA са 19.2° E, 28.2° E, 23.5° E, 5° E и  31.5° E.

SES притежава изцяло водещите на пазара сателитни оператори - SES ASTRA и SES WORLD SKIES, и участва в Ciel в Канада и QuetzSat в Мексико. Заема и стратегическа позиция в стартиращата сателитна инфраструктура O3b Networks. SES осигурява изключителни сателитни комуникационни решения чрез глобална мрежа от 54 спътника.