Предложението на ASTRA


ASTRA е порталът, предлагащ забавление и информация на Вас, Вашето семейство и повече от 317 милиона домакинства в цял свят и 156 милиона в Европа.

 

Благодарение на ASTRA получавате любимите си телевизионни канали, включително и HD канали и 3D TV канали, радиостанции и интерактивни услуги. Ние предаваме повече от 7300 телевизионни и радио канали и 2200 HD канали, от които да избират зрителите в цял свят. ASTRA Ви дава възможност да влезете в света на дигиталните развлечения и информация. На този сайт можете да намерите подробна информация относно предложението на ASTRA, необходимото оборудване, и помощ с инсталирането на сателитната антена ASTRA. 

Най-популярната сателитна система в България доставя дигитално забавление и най-добрите преживявания директно до дома Ви. Насладете се на най-добрите канали за филми, новини, спорт, образование, документални предавания, музика, култура и детски програми. Със сигурност, всеки член от Вашето семейство ще се забавлява.

Цифровите програми от сателитите на ASTRA са на разположение по всяко време из цялата територия на България, в апартамента в големия град, в къщата на село или на вилата. Ето защо, не съществува никакъв риск, че няма да можете да гледате любимата си програма. Всеки заслужава да гледа любимите си предавания в кристално цифрово качество.