Излъчване


Излъчване

Повечето от световните DTH оператори ни се доверяват, за да доставят най-широкия спектър от цифрово медийно съдържание, от радио до HDTV и Ultra HD, директно в домовете на потребителите.

След като въведохме DTH цифрово сателитно излъчване в Европа, използвахме нашия опит за разширяване на услугата в Латинска Америка, Африка и Азиатско-Тихоокеанския регион. Работим в тясно сътрудничество с местните разпространители и оператори и техните мрежи, така че всеки да може да получи достъп до каналите, които го интересуват.

В Европа предлагаме услуги, които носят по-голяма добавена стойност. Услугите ни за софтуерен ъпгрейд позволяват лесно да актуализирате сателитните телевизионни декодери на вашите клиенти и друго оборудване, базирано на софтуер, в широк географски район.

С достъп до нашето ноу-хау за цифрово разпръскване, можете да достигнете до голямата част от домовете в целия свят по икономически ефективен начин.

Можете да разчитате на SES да:
• настрои своите сателити за широколентово HDTV и Ultra HD съдържание;
• предостави високонадеждна услуга, с три нива на back-up, от Земята до сателита;
• осигури експертна помощ от локалните маркетингови екипи и партньорски мрежи за разпространение

Видео съседство

Нашите сателити са на удобни орбитални локации, лесни за достигане от клиентите ви. Като предоставя най-интересното и ново международно съдържание, нашата сателитна мрежа помага да увеличите пазарния си дял и да разширите обсега до нови потребители на цифрова телевизия и широколентови услуги по целия свят.

 

Северна Америка

Европа

Латинска Америка

Африка

Азиатско-Тихоокеански регион