"Дни на индустрията" на SES отваря десетото си издание, фокусирано върху иновативното предоставяне на видео съдържание

Събитието ще бъде домакин на повече от 25 демонстрации на иновативни технологии

SES (Euronext Париж и Люксембургската фондова борса: SESG) обяви днес откриването на своята годишна конференция "Дни на индустрията". Събитието, преименувано на "iD17" и проведено на 16 и 17 май в Люксембургския конгрес, се съсредоточава върху темата "Иновация на видеодоставка" за десетото му издание.

Тазгодишната конференция събира 290 делегати от цялата верига за видеовръзка между сателитни и крайни потребители - оператори, производители, разработчици на софтуер и други доставчици - за обмен на идеи и виждания за иновативни технологии и развитие на сателитно предаване и приемане. Делегатите ще имат възможност да се насладят на повече от 25 демонстрации, вариращи от Ultra HD и Virtual Reality до нови антени и SAT> IP технологии.

"Честването на десетото издание на Дни на индустрията прави събитието доста специално и ние сме много развълнувани“, каза Томас Вреде, вицепрезидент на New Technology & Standards в SES. "Десет години поред SES събра представители от цялата екосистема, за да прокара новите телевизионни технологии напред. Това определено потвърждава позицията на SES като лидер на видео пазара и подчертава нашия ангажимент към иновативни технологии, които могат да доставят най-добрия опит за гледане на крайния потребител. "