SES участва на Digital Festival: Сателитни решения и иновации

Водещият сателитен оператор ще обменя опит в областта на иновациите, за да осигури жизненоважна връзка; Оформяне на бъдещето на интелигентното общество

SES (Euronext Париж и Люксембургската фондова борса: SESG) днес обяви участието си в Digital Festival на 1 юни 2017 г. в Брюксел. За втора поредна година празникът на технологиите, идеите и иновациите е специално място за семинари, представления, дебати с експерти и лидери в индустрията. Събитието ще се проведе в три свързани места и ще бъде структурирано по темите на Smart Living, Smart Society и Smart Work.

Като водещ световен доставчик на спътникови услуги, SES се радва да сподели знания с присъстващите на дигиталния фестивал и ще участва в сесиите "Digital for Life" и "Set Phasers to Stun - Innovating from Space to Earth".

"Digital for Life session" обединява говорители от неправителствени организации и сателитни компании, включително Робърт Смит, старши инженерен инженер в SES Techcom Services, където дискусиите ще се съсредоточат върху това как сателитните решения възстановяват връзката, за да помогнат при спасяването на човешки животи и свързват населението, засегнато от бедствия с останалата част от света.

“Set Phasers to Stun - Innovating from Space to Earth”

Заместник-главният технологичен директор на SES, Руй Пинто, и други заинтересовани компании от сектора ще вземат участие в панелна дискусия за това как иновациите в сателитната индустрия помагат за по-нататъшното свързване на свръхсвързания свят.