Мрежата на SES Networks има удоволствието да се свърже с Carnalival Corporation с MedallionNet ™

Най-голямата в света компания за пътувания и развлечения използва уникалната услуга на SES за осигуряване на широколентова връзка в морето

Carnival Corporation & plc, най-голямата компания за пътувания в света, днес обяви - MedallionNet ™, услуга за свързване, активирана от SES Networks. MedallionNet ще предоставя на гостите лесен за достъп Wi-Fi, с изключителна скорост и широчина на честотната лента, сила на сигнала и безпрецедентна конфигурация на услугите.

SBS Networks, бизнес звено на SES, ще използва съвместно геостационарната орбита на Земята (GEO) и земната орбита (MEO), водещи световни спътникови оператори, управлявани услуги, антена и технология на борда, производителност и надеждна широколентова свързаност в морето. Тази новаторска услуга се подкрепя и от хардуерни и софтуерни технологични разработки на бордовата технология, свързани с платформата за опити "O.C.E.A.N." на Carnival Corporation.

"Да останеш свързан е неразделна част от ежедневието ни, и сега се простира до ваканционни преживявания, дори когато плаваш по средата на морето", казва Джон Паджет, главен опитен и иновационен директор на Carnival Corporation. "MedallionNet ще определи новия стандарт за Wi-Fi услуга в открито море и ние очакваме с нетърпение да го пуснем на нашите гости. Най-важният ни приоритет е да направим всичко възможно, за да надминем очакванията на гостите си. За тези, които искат да останат онлайн, MedallionNet ще предостави улеснения - да могат да изпращат снимки, видеоклипове и съобщения, позволяващи на всички да знаят, че почивката им е невероятна."

MedallionNet използва многобандови антени, уникално конфигурирани в новаторски формат на борда, за да сведе до минимум всяко потенциално въздействие върху връзката с госта поради метеорологичните промени или позициониране на кораба, и снабдява ширината на спътниковата честотна лента с много честотна лента, за да предостави наистина удовлетворително преживяване за свързване с госта.